HURTIG HENTETID
Langsom hjemmeside?

BRUG FOR EN
HURTIGERE HJEMMESIDE?

- Hurtig hentetid ved billedkomprimering til din hjemmeside

Oplever du, at din hjemmeside står og hænger eller bare generelt er langsom, så skyldes det ofte billedernes filstørrelse, som fylder for meget. Det kan man heldigvis gøre noget ved!

Stevnsdesigneren tilbyder:

- Superkomprimering af billeder
- Billedredigering

- SEO filnavne og alt-tags
- Logo-optimering fra eps/pdf til png
- Resizing af billedmateriale
- Hastighedsrapport
> Tilstandsrapport af hele hjemmesiden
- Billedmateriale til sociale medier
> Logodesign

Hurtig hentetid er vigtigt

Da det er vigtigt at en hjemmeside har en hurtig hentetid, specielt taget mobiltelefoner i betragtning, tilbyder Stevnsdesigneren at komprimere hjemmesidens billedmateriale i de rigtige filformater og størrelser. Dette gælder logo, illustrationer, fotos, ja al slags billedmateriale. Alle billeder superkomprimeres for hurtig hentetid og leveres på mail, dropbox, Google drive eller hvad du nu måtte ønske.

Gængse filformater til web

Der gemmes i PNG for illustrationer/stregtegninger/logo og JPG for fotos. Billedmaterialet gemmes i samme navn ifølge din liste eller i SEO-optimerede filnavne efter din SEO-strategi. Hvis der ikke forekommer en SEO-strategi på filnavne, kan jeg også stå for at skrive denne.


Forkert brug af billedstørrelser har også noget at sige

Ofte ser man fotos gemt i en forkert størrelse i forhold til den væsentlige mindre størrelse, der benyttes på hjemmesiden. Den slags kan jeg også tjekke for og gemme billederne i den benyttede størrelse og dermed spare mange kilobytes i regnskabet.

Desuden kan man også simpelthen gøre billedmaterialet mindre i størrelsen på hjemmesiden (når det gælder hjemmesider der ses i desktop-version/laptop), derefter gemme filen i nøjagtig samme størrelse, for derefter at komprimere – på den led kommer man, og i hele tre omgange, af med endnu flere kilobytes.


Hastighedsrapport før og efter

Ved optimering af hjemmesidens hastighed leveres en hastighedsrapport før og efter. Hastighedsevalueringen viser hvor hurtig din hjemmeside var før arbejdet gik i gang og hvor hurtig den er efter. Desuden viser den hvor mange mb eller kb der er sparret og en karakter, som google giver.