DIN GRAFISKE AFD
Stevnsdesigneren Christine Hansen

For virksomheder i Stevns, Faxe, Køge og omegn

Stevnsdesigneren Christine Hansen

Grafisk design & digital marketing

RING 40 94 49 91   

man-tors mellem 10-17 
eller send en mail

DIN GRAFISKE AFDELING - Hold gang i hjulene med din helt egen grafiske afdeling

Tænk, hvis du havde din helt egen grafiske afdeling - En afdeling du kender og arbejder godt med og lige kan få designet, redigeret og leveret grafiske elementer i et snuptag.

Hold gang i hjulene med Stevnsdesigneren

Hvor kreativt materiale bliver produceret hurtigt og effektivt, fordi grafikeren allerede kender til din visuelle identitet, tempo og stil. En afdeling, der ikke er bange for at komme med råd og feedback på idéer, uden at du hver gang skal forklare en hel masse. En afdeling, som simpelthen bare sparer dig for en masse snak og leverer til den aftalte tid.


Hvis det er et drømmescenarie, du tit har tænkt på, så kan det, med Stevnsdesigneren, blive til virkelighed!

Stevnsdesigneren laver alle former for grafisk designarbejde, alt lige fra skilte, flag, t-shirts, tegninger, annoncer, folder, visitkort, logo, designguides over til opdatering af hjemmeside, seo, sammensætning af dine film-bider til små film eller opdatering af sociale medier, fotoredigering, research, strategi, medieplanlægning og hvad du ellers måtte have brug for i din hverdag i din virksomhed for at få hjulene til at køre rundt.

MÅNEDSAFTALE TIL EN SAMLET FAVORABEL PRIS
Og hvad er motivet så, spørger du. Helt enkelt den, at du får grafik og marketing til en samlet favorable pris og en levering væsentlig hurtigere end almindeligvis. Jeg får en stabil arbejdsuge med en stabil indtægt. I et komprimis giver jeg mellem 10 og 20 procent rabat. Rabatten bestemmes af hvor mange samlede timer per måned over hvor lang en periode, der er tale om. 

Vi laver derfor en månedsaftale over en kort eller længere periode, hvor du bestemmer antal timer om ugen eller måned til en favorable samlet pris. Dog mindst 10 timer per måned med en normal arbejdstid mellem 9 og 17.


Du står selvfølgelig selv for eksterne udgifter, som f.eks. print/tryk, domæner- og webhotel-udgifter mv.


Ring og lad os aftale en dag og tid for et møde om din virksomhed, hvad der er designet ind til videre, hvilket reklamemateriale, der er brug for nu eller i nær fremtid.

Eksempler på grafisk arbejde fra Stevnsdesignerens kreative hånd

Håndtegnet illustration af Stevnsdesigneren
Hjemmesidedesign til nemme priser
Kort over Stevns til turisterne
Fotografering til hjemmeside
Billedredigering og billedmanipulation
Billedredigering af Stevnsdesigneren

Kontakt Stevnsdesigneren Christine Hansen

MAIL ch@stevnsdesigneren.dk

RING/SMS 40 944 991

Man-tors mell 10-16. Fredag telefonfri.

FB-BESKED Se Facebook-profil

Få hjælp til... 

... alle former for grafisk design som ny hjemmeside, redesign, opdatering i One.com-Webbuilder, SEO, sociale medier, online strategi, logo, visitkort, folder, illustrationer og rådgivning.

Se nyheder på Facebook eller nyheder her på hjemmesiden

Ophavsret ved Stevnsdesigneren Christine Hansen 2020