BILLEDBEHANDLING
Stevnsdesigneren Christine Hansen

For virksomheder i Stevns, Faxe, Køge og omegn

Stevnsdesigneren Christine Hansen

Grafisk design & digital marketing

RING 40 94 49 91   

man-tors mellem 10-17 
eller send en mail

BILLEDBEHANDLING

– Få prof hjælp til dine vigtige billeder

Få professionel hjælp til billedbehandling og spar mange lange timer på gør-det-selv. Stevnsdesigneren justerer kontrast, lys, farvetone, skæve vinkler og dybde.


Billedredigering af fotos benyttes ofte i det daglige arbejde. Måske står der en forstyrrende flagstang, en skæv horisont. Et portræt er måske uskarpt, ansigtskuløren lige en tand for rødt og en baggrund, der enten mangler dybde eller får hele billedet til at virke rodet.

Prof billedbehandling af Stevnsdesigneren

Der kan være mange forskelligartet årsager til billedredigering. Fælles sigte for stort set alle fotoopgaver er skarphed, enkelthed og naturlighed.


Billeder gemmes i jpg-format og kan også komprimeres så de fylder mindst muligt og dermed passer til visning på mobiltelefon. Se mere om komprimering af billeder.

Billedbehandlingsopgaver kan være:


Billedredigeringsopgaver

 • Generelle kvalitetsforbedringer
 • Styrtende linjer/skæve vinkler
 • Over- eller underbelyste billeder
 • Farvetone, fx ansigtskulør
 • Baggrund og dybde
 • Restaurering af slægtsbilleder

Beskæringsopgaver

 • Traditionel beskæring efter ønske
 • Utraditionel beskæring, giv motivet nyt liv
 • Produktudskæring til ensfarvet baggrund


Billeder i bestemte størrelser og formater til

 • brug i avisannoncer oa
 • brug i Facebook-opslag, -cover, -profil mv.
 • Instagram og andre sociale medier
Stevnsdesignerens billedmanipulation

Billedmanipulation
– Kreative billeder der stikker ud fra mængden


Men billedbehandling kan også være både sjovt og kreativt. Med billedmanipulation kan man lave ting og sager, der ellers ikke er muligt med et kamera eller i den virkelige verden.

Måske vil du sidde på et stort grønt blad, stå med en stor plakat foran dig, hvorpå indholdet af plakaten udskiftes med jævne mellemrum eller hvad med nogle tegnede englevinger på ryggen, så billedet fremstår som mixed media? Mulighederne er mange – og med de her 'kunstige' muligheder, rækker fantasien ufatteligt langt.


Projekt Kort og bold, viser lidt hvad der er muligt, at lave med billedbehandling og billedmanipulation.

Så har du en god idé til et billed eller en billedserie, der stikker ud fra mængden eller har brug for kreativ feedback, før den egentlige produktion igangsættes, så kontakt mig for et møde eller ring.

Rentegning af illustrationer

– Få kunden til at forstå budskabet med en illustration


Måske mangler du en illustration til din fortælling eller rentegning af eksisterende grafik eller mangler en spændende måde at fremvise statistik på til din hjemmeside eller på sociale medier. I så fald kan Stevnsdesigneren være dig behjælpelig med illustrative budskaber, kunden forstår.


Affotograferet materiale ser ikke så professionelt ud. Skulle du have mistet originalmaterialet og måske kun har en affotograferet version, kan Stevnsdesigneren være dig behjælpelig med at genskabe originalmaterialet, så grafikken står knivskarpt og gemt i rette størrelse og format.


Skal en illustrationen på sigt også bruges i en folder eller anden printet materiale, skal tegningen/illustrationen tegnes i vektor (Illustrator), så illustrationen kan skaleres op og ned uden at miste kvalitet. Til hjemmesider og sociale medier, hvor tegninger og illustrationer gemmes i PNG, er der dog ikke behov for samme fremgangsmetode. Det er et valg man må tage inden projektstart.


Stevnsdesigneren rentegner alle former for materiale og levere filerne i korrekte formater. Til hjemmesider/sociale medier leveres filen i PNG. Skal tegningen vektoriseres leveres den også som en EPS og PDF, der kan sendes til trykkeren.

Fotografering

– Brug for en produktfotograf?


Stevnsdesigneren tilbyder stort set alt inden for erhvervs- og produkt-fotografering.


Kajakguiden Michael Loft siger

KAJAKGUIDEN MICHAEL LOFT SIGER:

Stevnsdesigneren Christine Hansen... formår at omsætte en abstrakt tanke, et koncept, til en farvefuld grafik, der sidder lige i øjet! 


Læs hele kundeudtalelsen under Referencer.


Kontakt Stevnsdesigneren Christine Hansen

MAIL ch@stevnsdesigneren.dk

RING/SMS 40 944 991

Man-tors mell 10-16. Fredag telefonfri.

FB-BESKED Se Facebook-profil

Få hjælp til... 

... alle former for grafisk design som ny hjemmeside, redesign, opdatering i One.com-Webbuilder, SEO, sociale medier, online strategi, logo, visitkort, folder, illustrationer og rådgivning.

Se nyheder på Facebook eller nyheder her på hjemmesiden

Ophavsret ved Stevnsdesigneren Christine Hansen 2020