HURTIG HENTETID
Stevnsdesigneren Christine Hansen

For virksomheder i Stevns, Faxe, Køge og omegn

Stevnsdesigneren Christine Hansen

Grafisk design & digital marketing

RING 40 94 49 91   

man-tors mellem 10-17 
eller send en mail

HURTIG HENTETID

- Billedkomprimering til din hjemmeside

Oplever du, at din hjemmeside står og hænger eller bare generelt er langsom, så skyldes det ofte billedernes filstørrelse, som fylder for meget. Det kan man heldigvis gøre noget ved!


Hurtig hentetid er vigtigt

Da det er vigtigt at en hjemmeside har en hurtig hentetid, specielt taget mobiltelefoner i betragtning, tilbyder Stevnsdesigneren at komprimere hjemmesidens billedmateriale i de rigtige filformater og størrelser. Dette gælder logo, illustrationer, fotos, ja al slags billedmateriale. Alle billeder superkomprimeres for hurtig hentetid og leveres på mail, box eller hvad du nu måtte ønske.

Reducer kb i billeder og få en hurtigere hjemmeside

Gængse filformater til web

Der gemmes i PNG for illustrationer/stregtegninger/logo og JPG for fotos. Billedmaterialet gemmes i samme navn ifølge din liste eller i SEO-optimerede filnavne efter din SEO-strategi. Hvis der ikke forekommer en SEO-strategi på filnavne, kan jeg også stå for at skrive denne.


Forkert brug af billedstørrelser har også noget at sige

Ofte ser man fotos gemt i en forkert størrelse i forhold til den væsentlige mindre størrelse, der benyttes på hjemmesiden. Den slags kan jeg også tjekke for og gemme billederne i den benyttede størrelse og dermed spare mange kilobytes i regnskabet.


Desuden kan man også simpelthen gøre billedmaterialet mindre i størrelsen på hjemmesiden (når det gælder hjemmesider der ses i desktop-version/laptop), derefter gemme filen i nøjagtig samme størrelse, for derefter at komprimere – på den led kommer man, og i hele tre omgange, af med endnu flere kilobytes.


Er det ikke så meget filstørrelsen, men snare billedkvaliteten den er gal med, så læs mere om billedbehandling til web.

Kontakt Stevnsdesigneren Christine Hansen

MAIL ch@stevnsdesigneren.dk

RING/SMS 40 944 991

Man-tors mell 10-16. Fredag telefonfri.

FB-BESKED Se Facebook-profil

Få hjælp til... 

... alle former for grafisk design som ny hjemmeside, redesign, opdatering i One.com-Webbuilder, SEO, sociale medier, online strategi, logo, visitkort, folder, illustrationer og rådgivning.

Se nyheder på Facebook eller nyheder her på hjemmesiden

Ophavsret ved Stevnsdesigneren Christine Hansen 2020