RÅDGIVNING
Stevnsdesigneren Christine Hansen

For virksomheder i Stevns, Faxe, Køge og omegn

Stevnsdesigneren Christine Hansen

Grafisk design & digital marketing

RING 40 94 49 91   

man-tors mellem 10-17 
eller send en mail

RÅDGIVNING I ALT INDEN FOR HJEMMESIDE

- Få svar på dine spørgsmål, hjælp til markedsføringsstrategi eller website

Stevnsdesigneren rådgiver om alt inden for markedsføring og hjemmesider. Så sidder du med en masse spørgsmål og meget få svar, så få en hyggelig  rådgivningstime med Stevnsdesigneren, så du står bedre, når du skal træffe valg omkring din markedsføringsstrategi.


Stevnsdesigneren rådgiver i alt hvad en hjemmeside indebære fra start til slut. Alt lige fra køb af det rigtige domæne over til hjemmesidens struktur, strategi, design og indhold. Dernæst opsætning af statistik, søgemaskineoptimering (SEO) og markedsføring af hjemmesiden gennem valg og brugen af de helt rigtige kanaler for dig og din virksomhed.


Brug for assistance til redirects?
Når en side fra din hjemmeside får ny adresse eller ændrer navn, fx mitprodukt.html til nytprodukt.html, så skal den gamle adresse redirectes til den nye, sådan at alle der har linket eller lavet et bookmark til den gamle, automatisk ender på den nye. Samme gælder ifm Google, der kan være måneder om at opfange, at den gamle side ikke længere eksisterer. Hvis siden giver fejl, vil det tælle negativt i Googles øjne og du risikerer en dårligere placering i Google.


Har din hjemmeside fået helt nyt domæne og webhotel skal den gamle domæne-adresse ligeledes redirectes til den nye.Stevnsdesigneren har designet og hjulpet flere hundrede virksomheder gennem årene. Ring eller skriv trygt og lav en uforpligtende kaffe/te-aftale. Jeg kører gerne ud, bor du i Stevns og omegnskommuner - og det koster naturligvis ikke ekstra.


Få eventuelt lavet en tilstandsrapport af din hjemmeside - så gennemgår vi rapporten sammen på mødet.

Karen Nørby

OM RÅDGIVNING SIGER ERNÆRINGSTERAPEUT KAREN NØRBY:

Christine har mange års erfaring og er ærlig og direkte, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Samtidig er hun rimelig i pris. Hun ved og kan rigtig mange ting indenfor grafisk arbejde, hjemmesider og søgeoptimering...

Læs hele kundeudtalelsen under Referencer

Kontakt Stevnsdesigneren Christine Hansen

MAIL ch@stevnsdesigneren.dk

RING/SMS 40 944 991

Man-tors mell 10-16. Fredag telefonfri.

FB-BESKED Se Facebook-profil

Få hjælp til... 

... alle former for grafisk design som ny hjemmeside, redesign, opdatering i One.com-Webbuilder, SEO, sociale medier, online strategi, logo, visitkort, folder, illustrationer og rådgivning.

Se nyheder på Facebook eller nyheder her på hjemmesiden

Ophavsret ved Stevnsdesigneren Christine Hansen 2020