Nyheder 2017
Stevnsdesigneren Christine Hansen

For virksomheder i Stevns, Faxe, Køge og omegn

Stevnsdesigneren Christine Hansen

Grafisk design & digital marketing

RING 40 94 49 91   

man-tors mellem 10-17 
eller send en mail

STEVNSDESIGNERENS NYHEDER 2017

27.09.17 - Stevnsdesigneren støtter lokal socialøknomisk virksomhed

Stevnsdesigneren har doneret et kontantbeløb til Store Heddinge Møntvaskeri, som drives som en socialøkonomisk virksomhed, der primært har til formål at skabe meningsfulde arbejdspladser til unge med særlige behov.


25.09.17 - Vintertilbud: 15% rabat på hjemmeside-redesign skydes i gang

Træt af den gamle hjemmeside? Overvej at få lavet et redesign - Når hjemmesiden er dyr i årlige udgifter, for langsom også på mobil, for kedelig, for dårlig template, dårligt design, indeholder en kedelig tekst eller mangler SEO.

Der ydes 15% vinterrabat på produktionsprisen og foranalyse/løsningsforslag er gratis ved køb (ellers bonnes der kr 650,- inkl. moms). Vintertilbuddet for trætte hjemmesideejere, der kun gælder one.com-kunder eller som ønsker at flytte webhotel, slutter 2. februar 2018.


17.09.17 - Stevnsdesigneren udgiver hjemmeside for Dadas Bed & breakfast

Unik mobilvenlig hjemmeside-design med oversættelse fra dansk til engelsk og tysk. HTTPS-sikret med SEO og linkbuilding af høj kvalitet. Super-komprimering af billeder til visning på mobiltelefon. Se Dadas Bed & breakfast projekt.


07.09.17 - Stevnsdesigneren udnævnes til månedens iværksætter

Stevns Erhvervsråd udnævner Stevnsdesigeren Christine Hansen som Månedens iværksætter.


06.09.17 - Tilbud på logodesign året ud

Få designet et unikt prof logo - Har din virksomhed brug for et logo eller redesign af eksisterende logo, har jeg resten af året tilbud på professionel logodesign.


10.08.17 - Stevnsdesigneren udgiver egen hjemmeside

Stevnsdesignerens hjemmeside indeholder fra start projektbeskrivelser som Hansen Kitchen, Dirk Günther, Karen Norby, North Atlantic, Evy Wridt mfl. Der arbejdes løbende på projektbeskrivelser. Der sigtes efter opgavevariation, hvorfor ikke alle kundeprojekter medtages og vises på hjemmesiden.

Kontakt Stevnsdesigneren Christine Hansen

MAIL ch@stevnsdesigneren.dk

RING/SMS 40 944 991

Man-tors mell 10-16. Fredag telefonfri.

FB-BESKED Se Facebook-profil

Få hjælp til... 

... alle former for grafisk design som ny hjemmeside, redesign, opdatering i One.com-Webbuilder, SEO, sociale medier, online strategi, logo, visitkort, folder, illustrationer og rådgivning.

Se nyheder på Facebook eller nyheder her på hjemmesiden

Ophavsret ved Stevnsdesigneren Christine Hansen 2020