Nyheder 2018
Stevnsdesigneren Christine Hansen

For virksomheder i Stevns, Faxe, Køge og omegn

Stevnsdesigneren Christine Hansen

Grafisk design & digital marketing

RING 40 94 49 91   

man-tors mellem 10-17 
eller send en mail

STEVNSDESIGNERENS NYHEDER 2018

05.10.18 - Går på efterårsferie fra 15. oktober

Fra 15. oktober og måneden ud, er jeg på efterårsferie. Jeg tjekker dog mails hver morgen, så skriv endelig på ch@stevnsdesigneren.dk.


25.09.18 - Stevnsdesigneren holder foredrag om KPI og kampagne

I samarbejde med Stevns Erhvervsråd ifm '3. torsdag' for selvstændige i Stevns, holder Stevnsdesigneren foredrag om digital kampagne og hvordan man måler og effektiviserer. Læs mere om foredraget og tilmeld dig ved Stevns Erhvervsråd.


20.09.18 - Magleby Forsamlingshus redesignet

Så lykkedes det, at få lov at producerer et par hjemmesider for foreninger - her er tale om redesign og tilføjelse af nye sider og funktionalitet - I denne omgang for Magleby Forsamlingshus, der også udlejer selskabslokaler og mærkeklubben Vulcan Riders (sidenhen voldsomt redigeret af deres webmaster), der har Vulcan-motorcykler, som deres store fællesinteresse. I tillæg til Magleby Forsamlingshus er jeg også fungerende webmaster - og kommer på den led med mit bidrag til lokalsamfundet.


03.07.18 - Stevns Water Sports program for 2018 ude

Stevns Water Sports hjemmeside er opdateret med nyt sæsonprogram for turister og andre med hang til aktiv ferie.


16.06.18 - Nu kan turisterne finde rundt på Stevns

Kort over Stevns

Nu kan turisterne finde rundt på Stevns med 'Kort over Stevns' i baglommen! Turistforeningen ønskede et A3-kort, der viser de 12 af de svedigste seværdigheder på Stevns, samt restauranter, overnatning og infrastruktur...

Se projektbeskrivelse.


20.05.18 - Sjov video sætter gang i salget af keramikkopper

Så lykkedes det at lave en sjov video til Evys Univers, som både findes som hjemmeside og på Facebook. Videoen opnåede på ret kort tid over 300 interaktioner. Se Evy Wridts morsomme video 'Kunst ingen andre har' på Facebook.


07.04.18 - Der er travlhed på Designerens kontor

Der er travlt på Stevns for at blive klar til det store turist-ryk-ind. Selv er Stevnsdesigneren i fuld hopla med en version 2 af Stevns Water Sports hjemmeside, der får nye sider og skal oversættes til tysk og engelsk.

Et fælles produktlogo i form af labels til lokale produkter fra Stevns er på vej. Et netværkslogo for Bed & Breakfast's på Stevns er også på vej. Samtidig er der en håndfuld hjemmeside-designs, der skal opfriskes og nye mobilvenlige hurtige hjemmesider med SEO, ser dagens lys for første gang.


05.03.18 - Online-kursus i SEO, når du har tid

NYT kursusforløb på trapperne til dig, som ingen eller meget lille erfaring har med søgemaskineoptimering og meget gerne vil lære det. Du tilegner dig færdigheder ved selv at arbejde med og udføre optimering på din egen hjemmeside. Og vigtigst af alt - når du har tid! Der er altså tale om et online kursus gennem learning-by-doing.

Der ydes feedback på alle delelementer af kursuset, så der på den led sikres et optimalt forløb og et effektivt slutprodukt.


28.02.18 - 62% af hjemmesider fra Stevns bruger ikke SEO

Lille undersøgelse viser, at 62% af stevns hjemmesider slet ikke benytter sig af søgemaskineoptimering (SEO).

Stevnsdesigneren undrer sig over, at man som virksomhed bruger tid og kræfter på en hjemmeside, der så efterfølgende ikke må blive fundet i Google af kunderne. Læs artiklen med undersøgelsen.


22.01.18 - Afstraffelse i vente for billedtunge hjemmesider

Fra 1. juli 2018 vil Google straffe hjemmesider, der er for langsomme om at vise sig på mobiltelefoner. Undgår din hjemmeside at blive straffet? Vi snakker 3 sekunder, så skal hele siden være til at kunne se.


⏱️ DU KAN SELV TESTE hjemmesidehastighed på https://testmysite.withgoogle.com/intl/en-gb.


Ring, skriv, har du brug for hjælp til din tunge hjemmeside.


20.01.18 - Er din hjemmeside søgemaskineoptimeret?

Flere besøgende opnås med god Søgemaskineoptimering (SEO), der giver flere potentielle kunder i butikken.

Hvornår har du sidst opdateret din hjemmesides SEO?

Få hjælp til søgemaskineoptimering gennem coaching eller Stevnsdesigneren står for det hele.


01.01.18 - Godt nytår!

2017 har været et spændende opstartsår og jeg sender en speciel tak til Stevns Erhvervsråd, som altid står klar med prof ekspertise i alle erhvervsmæssige henseender.

Juleferien er gået med viderudvikling af mit lille reklamebureau. Hjemmesiden har fået opsat flere spændende projektsider, herunder Stevns Water Sports, Castello PizzaPersondata med omtanke og flere er på vej. Jeg har beskrevet logoprocessen med tidsforbrug, standardpris og tilvalg, som har fået sin faste plads i menuen.

Den sidste rest af kom-igang-tilbud, som jeg har kørt med i opstarten, udfases i det første kvartal af 2018. Vintertilbuddet om redesign af gamle hjemmesider slutter 2. februar 2018 - Ring/skriv -  du kan nå det endnu!

Jeg ser, i den grad, frem til at tage hul på det nye år. Godt nytår til alle :-)

Kontakt Stevnsdesigneren Christine Hansen

MAIL ch@stevnsdesigneren.dk

RING/SMS 40 944 991

Man-tors mell 10-16. Fredag telefonfri.

FB-BESKED Se Facebook-profil

Få hjælp til... 

... alle former for grafisk design som ny hjemmeside, redesign, opdatering i One.com-Webbuilder, SEO, sociale medier, online strategi, logo, visitkort, folder, illustrationer og rådgivning.

Se nyheder på Facebook eller nyheder her på hjemmesiden

Ophavsret ved Stevnsdesigneren Christine Hansen 2020