Nyheder 2019
Stevnsdesigneren Christine Hansen

For virksomheder i Stevns, Faxe, Køge og omegn

Stevnsdesigneren Christine Hansen

Grafisk design & digital marketing

RING 40 94 49 91   

man-tors mellem 10-17 
eller send en mail

STEVNSDESIGNERENS NYHEDER 2019

27.07.19 - Hvornår har du sidst optimeret din hjemmeside?

Liptons facebook side har mere end 7,5 millioner fans, alligevel får deres indlæg i snit blot 100 likes, et beskedent tal i forhold til de mange timer de har brugt på at skrabe kundemassen sammen og arbejdstiden de bruger på indhold.

I 2013 sagde Zuckerberg sådan her: "Pay us and we’ll give you back what you've built."


Før i tiden brugte brands meget tid på, at flytte kunder hen til Facebook - Det sker ikke mere. Med væsentlig færre samlede data om kundemassen, bliver det naturligvis også sværere at ramme de rigtige kunder, har Zuckerberg forklaret tidligere på året.


Det gør det heller ikke nemmere med de mange flere muligheder for den enkelte at blokere for data, ligesom GDPR også har sin lange hammer fremme.


Det sikre fundament i din marketing er din hjemmeside. Hvornår har du sidst tjekket din statistik – set ordentligt på tallene – frisket dine eksisterende sider op, optimeret sidernes SEO og indhold? Det må man godt. Altså kvalitetsoptimere eksisterende sider...


01.07.19 - Sommerferie hele juli måned
Stevnsdesigneren holder sin første rigtige sommerferie i 3 år gældende fra 1. juli til 31. juli og er således tilbage på pinden torsdag 1. august. Her skal en håndfuld kunder have opdateret deres hjemmesider - har du også brug for en opdatering og kan du ikke helt overskue hjemmesiden her i sommervarmen - så ring eller send en besked for et møde, hvor vi sætter struktur på dine tanker -hvad du selv kan lave, og hvad jeg skal lave, for at du kommer i mål.


10.05.19 - HansenLiving.dk publiceret
Hansen Kitchen har fået nyt domænenavn og redesign og kan beskues på HansenLiving.dk. SEO-mæssigt klarer hjemmeside sig allerede ret godt og som tiden går bliver placeringerne i Google bare bedre og bedre. Projektbeskrivelse på vej.


27.04.19 - Redesign af egen hjemmeside

Så blev det tid til redesign af egen hjemmeside og mere indhold. Nye punkter i menuen er den længe ventede 'Hjemmesidedesign' med priser og en 'reference'-side, der samler alle kundeudtalelser fra diverse projekter.


08.04.19 - Hansen Kitchen indgår aftale med Stevnsdesigneren om hjemmeside
Hele hjemmesideporteføljen får et redesign baseret på hub-konstruktion samt opdateret SEO og med plads til kampagne-forløb. Projektet udgives i maj 2019.


08.04.19 - Tingtegneriet laver aftale med Stevnsdesigneren om SEO-coach-forløb
Tingtegneriets hjemmeside mangler søgemaskineoptimering og i stedet for at betale en betragtelig sum for at få det lavet, har Vibeke og Claus, som står bag Tingtegneriet, sat sig for selv at lære det. Med kyndig vejledning og feedback på alle SEO-dicipliner, vil Tingtegneriets hjemmeside ende med en prof SEO-opdatering. 


15.03.19 - Jimmy Maroony tager på sommertogt
Så lykkedes det Jimmy Maroony at komme i havn. Snart tager Jimmy Maroony på sommertogt landet over for at underholde de mange landkrabber med sit trylleshow for børn. Stevnsdesigneren har hjulpet med presseomtale, digital markedsføringsmateriale, promovideo og tilhørende hjemmeside.


01.03.19 - Opdatering af hjemmesider som fungerende webmaster
Marts måned står i opdateringens tegn - Opdatering af hjemmesider er også en del af mine arbejdsopgaver, som jeg varetager for kunder. Webmaster-funktionen hos Stevnsdesigneren er for de kunder, der bare ikke har tid eller ikke ønsker den kasket. 


02.02.19 - Lokal zoneterapeut i Rødvig er på trapperne
Design af hjemmeside og logo er i fuld gang til en fremtidig zoneterapeut i Rødvig. 


03.01.19 - Udvidelse af hjemmeside

Der arbejdes ihærdigt på at udvide egen hjemmeside for at vise flere af mine kompetencer frem. Samtidig er november og decembers benarbejde ved at falde på plads med nye spændende kundeprojekter i sigte. Sidst men ikke mindst, arbejdes der på at optimere min virksomhed på flere forskellige fronter.

Som noget nyt har jeg lukket af for telefonsamtaler om fredagen. Det betyder ikke, at jeg holder fri. Fredagen giver mig mulighed for at arbejde koncentreret på et givent kundeprojekt - skriv gerne på mail eller gennem facebook og ring gerne på alle andre hverdage.

Kontakt Stevnsdesigneren Christine Hansen

MAIL ch@stevnsdesigneren.dk

RING/SMS 40 944 991

Man-tors mell 10-16. Fredag telefonfri.

FB-BESKED Se Facebook-profil

Få hjælp til... 

... alle former for grafisk design som ny hjemmeside, redesign, opdatering i One.com-Webbuilder, SEO, sociale medier, online strategi, logo, visitkort, folder, illustrationer og rådgivning.

Se nyheder på Facebook eller nyheder her på hjemmesiden

Ophavsret ved Stevnsdesigneren Christine Hansen 2020