Projekt Bjergly Palleindustri
Stevnsdesigneren Christine Hansen

For virksomheder i Stevns, Faxe, Køge og omegn

Stevnsdesigneren Christine Hansen

Grafisk design & digital marketing

RING 40 94 49 91   

man-tors mellem 10-17 
eller send en mail

BJERGLY PALLEINDUSTRI - Hjemmeside med fokus på kundecases

Intro

Bjergly Palleindustri fremstiller alle typer specialpaller og kasser efter ønskede mål, lastevne og særlige egenskaber til ethvert formål. Virksomheden har matrikel på Stevns og oplever stabil vækst, der er baseret på en årelang kvalitetsproduktion af emballage til godstransport på et meget højt service- og produktionsniveau.

Bjergly Palleindustri arbejder med paller til godstransport

Opgaver

  • Ny lækker hjemmeside

  • Billedredigering og optimering for hurtig hentetid

  • Ny tekst til alle sider

  • Fokus på kundecases der viser forskellige løsninger

  • Nyhed om far og søn-fortagende

  • Søgemaskineoptimeret (SEO)

  • Fotografering

  • Oprettelse af e-mail-adresser og videresend

  • Webmaster-rolle

Løsning

Da Bjergly Palleindustri udelukkende fremstiller specialpaller og -kasser og ikke standard EURO-paller, var det vigtigt på en eller anden måde at formidle specialfremstillingen - udover de klassiske produktsider. Stevnsdesigneren foreslog at fokusere på kundecases, der jo automatisk så vil vise forskelligheden. Der er 3 kundecases med fra start - seneste kundecase vises frem på forsiden med tilhørende fælles underside. Der vil på sigt indsættes flere cases.


Bjergly Palleindustri leverede selv alle produktfotos, der skulle bruges til hjemmesiden, som så er blevet billedredigeret, så produkterne står krystalklart i samme farveskala gennem hele forløbet. For at gøre hjemmesiden mere personligt er der også taget nogle portrætbilleder med Hans Jørn og Patrick i sving med arbejdet.

Bjergly Palleindustri nye hjemmeside

Det siger Bjergly Palleindustri

Bjergly Palleindustri ved Hans Jørn og Patrick

Stevnsdesigneren Christine Hansen fik vi til at lave vores hjemmeside, da vi tydeligt kunne mærke hendes engagement og interesse for vores firma.

Det var tydeligt fra start, at Christine virkelig gerne ville have vores firma frem i lyset og ud til de mange erhvervs- og privatkunder. Og det må vi sige, at hun har gjort, hjemmesiden har ALT det, vi kan tilbyde i vores virksomhed, og viser klart hvem vi er.

Når vi snart kommer med vores HELT nye produkt, så bliver Christine da også straks kontaktet, så hun igen kan vise hvor god og dygtig hun er til at skrive, designe og opsætte en superflot produktbeskrivelse.


Det har været et virkelig godt samarbejde, og Christine har lært os mange nye ting. Vi er meget tilfredse med vores resultat og kan derfor varmt anbefale Stevnsdesigneren Christine Hansen.


- Bjergly Palleindustri ved Patrick & Hans Jørn Christensen

Desuden var det vigtigt at videreformidle, at virksomheden nu er et familiefortagende – derfor blev der skrevet en nyhed, som kort fortæller Bjergly Palleindustris historik, om far og søn som virksomhed og om fremtiden.

Hjemmesiden er søgemaskineoptimeret og har allerede opnået flere 'side 1 placeringer' i Googles søgemaskine på vigtige søgeord.


Se også Bjergly Palleindustris nydesignede logo.


Se Bjergly Palleindustris nye hjemmeside på bjerglypalleindustri.dk.

Kontakt Stevnsdesigneren Christine Hansen

MAIL ch@stevnsdesigneren.dk

RING/SMS 40 944 991

Man-tors mell 10-16. Fredag telefonfri.

FB-BESKED Se Facebook-profil

Få hjælp til... 

... alle former for grafisk design som ny hjemmeside, redesign, opdatering i One.com-Webbuilder, SEO, sociale medier, online strategi, logo, visitkort, folder, illustrationer og rådgivning.

Se nyheder på Facebook eller nyheder her på hjemmesiden

Ophavsret ved Stevnsdesigneren Christine Hansen 2020