Projekt Evy Wridt
Stevnsdesigneren Christine Hansen

For virksomheder i Stevns, Faxe, Køge og omegn

Stevnsdesigneren Christine Hansen

Grafisk design & digital marketing

RING 40 94 49 91   

man-tors mellem 10-17 
eller send en mail

EVY WRIDT - LOGO, WEBSITE OG VISITKORT

OBS! Kunden har sidenhen selv været inde og ændre i hjemmesiden, således at det ikke længere ligner, det som er leveret.

Intro

Evy Wridt har flere aktiviteter i Rødvig Stevns, hvor hverdagen går med produktion af keramik i eget værksted. Evys univers er udviddet med undervisning i fremstilling af keramik, en lille hyggelig keramik-butik og zoneterapi på første sal.Opgave

Med udspring i Evys Univers på Facebook blev der også indkøbt et domænenavn ved samme navn. Evy ønskede at samle alle aktiviteter til en enkelt hjemmeside med nyt logo og dobbeltsiddet visitkort.


  • Logo og visitkort (Billede af visitkort på vej, ventes leveret fra tryk 1. juli)
  • Hjemmeside, der samler alle aktiviteter på samme adresse EvysUnivers.dk

Løsning

Det gamle logo signalerer glade rapænder og søde fisk i nogle glade farver, ikke noget der passer til zoneterapi, hvorfor der blev designet et helt nyt logo, der favner hele Evys univers. Det nye logo zoner ind på velvære og afslapning, som zoneterapi og i øvrigt produktion af keramik også er.


Designet mandala er en kompleks cirkel med et midtpunkt hvorfra udgår forskellige mønstre – faktisk så betyder 'mandala' en 'cirkel' og stammer fra hinduismen/buddhismen tilbage til den ældste stenalder ifølge vor tidsregning.

Evys Univers - et nyt logo til nye forretningsområder
Evys univers med ny website

Hjemmesiden er bibeholdt i nogle glade farver og er samtidig enkelt i sit udtryk. Hvor den traditionelle menu på desktop er lagt ned i footeren og de tre klikbare ringe på forsiden repræsenterer Evys tre vigtige aktiviteter; produktion af kunst og keramik, undervisning i keramik og zoneterapi.Set i lyset af Evys stærke farver, var det vigtigt at designe en hjemmeside, der turde lidt mere end hvad det traditionelle hjemmesidefag ellers ofte byder på - hvor rene linjer, enkle kontraster og 'Less is more'-princippet er tungtvejende elementer i bestræbelserne på at fremhæve aktiviteterme.


Visitkortet er i produktion hos trykkeren og skulle netop være på trapperne.Kontakt Stevnsdesigneren Christine Hansen

MAIL ch@stevnsdesigneren.dk

RING/SMS 40 944 991

Man-tors mell 10-16. Fredag telefonfri.

FB-BESKED Se Facebook-profil

Få hjælp til... 

... alle former for grafisk design som ny hjemmeside, redesign, opdatering i One.com-Webbuilder, SEO, sociale medier, online strategi, logo, visitkort, folder, illustrationer og rådgivning.

Se nyheder på Facebook eller nyheder her på hjemmesiden

Ophavsret ved Stevnsdesigneren Christine Hansen 2020