Projekt-Hansen-Living
Stevnsdesigneren Christine Hansen

For virksomheder i Stevns, Faxe, Køge og omegn

Stevnsdesigneren Christine Hansen

Grafisk design & digital marketing

RING 40 94 49 91   

man-tors mellem 10-17 
eller send en mail

HANSEN LIVING - Design, strategi og søgemaskineoptimering (SEO)

Intro

Baseret på gamle snedkertraditioner fremstiller Hansen Living specialdesignet køkkener af massiv FSC-træ samt tilbehør. Tanken bag Hansens køkkendesign er et fritstående mobilt møbel i enkelt design. Hansen Living, der ejes af Charlotte Mannstaedt, har hovedkontor i Hellested på Stevns og showroom i København.

Stevnsdesigneren designer hjemmeside for køkkenproducent Hansen Living

HANSEN Living snedkerkøkken

Opgaver

  • Analyse, strategi og redirects

  • Nyt lækkert lyst design

  • Billedoptimering for hurtig hentetid

  • Stærk søgemaskineoptimeringer (SEO)

  • Struktur baseret på HUB-teknologi

  • Videreudviklingsplan

  • Koncept og kampagne

  • Statistik, GA og KPI

  • R&D af markedsføringstools

  • Webmaster-rolle

Charlotte Mannsteadt fra Hansen Living

Stevnsdesigneren - alias Christine Hansen - er et kompetent og kreativt menneske, som vi har stor glæde af at samarbejde med hos HANSEN Living.


Vi benytter os først og fremmest af Christines evne for analyse og gode projektstyring for, at få gennemført en effektiv SEO på vores hjemmeside.


Men vi har også haft glæde af Christines æstetiske sans og fine evner for kvalificeret grafisk design i tilblivelsen af vores nye hjemmeside.


Jeg kan varmt anbefale Christine som samarbejdspartner - også i form af sparringspartner - på stort set alle facetter af det at have, og få lavet, en hjemmeside der virker.


-Charlotte Mannstaedt, HANSEN Living

Løsning

Serverskift, nyt tidssvarende design, struktur og SEO
Et serverskifte gav mulighed for at hoppe ud af et katalog-lignende hjemmesidedesign med for lidt tekst og alt for mange tunge billeder, hen i et mere lyst og lækkert design og en tidssvarende bagvedliggende struktur. En stærk SEO blev udarbejdet baseret på HUB-teknologi (kendes også under navnet Topic Clusters), der har til formål at gøre hjemmesiden mere attraktiv i Googles SERP (Search Engine Result Page).

Website-projekt for Hansen Living af Stevnsdesigneren

Ny forside gør kampagne og a/b-split test muligt
Den nye forside giver mulighed for koncept og kampagner med en tilhørende KPI-portefølje og statistik. Til forsiden findes mulighed for a/b-split test ved hjælp af to ens forsider, der henholdsvis står som aktiv og inaktiv, når den ene er i brug og den anden forside er sat på køl. Dobbeltforsiden gør det også muligt at planlægge kampagner i god tid, helt uden at ændre på en ellers fungerende forside og dermed have en færdig kampagne klar til publicering.


Hurtig hentetid og galleri til inspiration
Al billedmateriale er superkomprimeret, sådan at hjemmesiden performer efter dens absolutte maksimale ydeevne på alle enheder. Der arbejdes i øjeblikket på at oprette et inspirationsgallerier, så kunderne får et samlet indtryk af Hansen Livings køkkendesigns, som naturligvis placeres uden for hjemmesiden, således at hjemmesidens hurtige hentetid bevares.


Nyt datamateriale og mere indhold fremadrettet
Der arbejdes fremadrettet på at indsætte mere indhold fra den gamle hjemmeside, vurderer nyt data-materiale til brug ved kampagne-udvikling. Desuden skal den engelske .com-version også optimeres og indsættes i det nye design.


Nuværende hjemmeside ses på HansenLiving.dk

Kontakt Stevnsdesigneren Christine Hansen

MAIL ch@stevnsdesigneren.dk

RING/SMS 40 944 991

Man-tors mell 10-16. Fredag telefonfri.

FB-BESKED Se Facebook-profil

Få hjælp til... 

... alle former for grafisk design som ny hjemmeside, redesign, opdatering i One.com-Webbuilder, SEO, sociale medier, online strategi, logo, visitkort, folder, illustrationer og rådgivning.

Se nyheder på Facebook eller nyheder her på hjemmesiden

Ophavsret ved Stevnsdesigneren Christine Hansen 2020