Projekt-Kajakguiden-Stevns
Stevnsdesigneren Christine Hansen

For virksomheder i Stevns, Faxe, Køge og omegn

Stevnsdesigneren Christine Hansen

Grafisk design & digital marketing

RING 40 94 49 91   

man-tors mellem 10-17 
eller send en mail

KAJAKGUIDEN STEVNS  - BRANDING

Intro - Kom på guidet kajaktur ved Stevns Klint med Kajakguiden Michael Loft

Den anerkendte kajakguide, Michael Loft, kombinerer kajak og guidede ture ved verdensarven Stevns Klint

- En perfekt sommeraktivitet for hele familien eller for kajakentusiasten, der savner et alternativ til den guidede gåtur.

Og det er spændvidden mellem entusiasten, familien og aktiviteten, at Stevnsdesigneren har designet en visuel identitet, der positionere Kajakguiden Stevns inden for Stevns turisme.


Opgaver

- Design af logo i vektor, der kan bruges til digital markedsføring og tryk

- Design af flyer på dansk og engelsk

- Website med turbeskrivelse og tilmelding


Løsning

Kajakguidens konceptunivers og identitet

Kajakguiden Stevns konceptunivers er designet ud fra nogle sommerlige begreber; gul for sol og sommer, blå for havet og sandfarve for Stevns Klint, hvor forudsætningen for Kajakguiden er aktiv ferie for turister med afsæt fra kyst og ud på det åbne hav

Visuel identitet og farveskala


- og hvis vejret ikke er til det, ind gennem små krogede åer, der løber gennem Stevns. Et guidet univers, der inddrager familien og entusiasten med en stærk ”follow me”-signalværdi.


Logodesign efter kreativ kundeidé

Det er skønt at arbejde sammen en kunde med en visuel tankegang og en fantastisk forestillingsevne. Michael så for sig, at ællinger fulgte andefar på vandet og således blev Kajakguiden Stevns logo designet ud fra kundens kreative idéoplæg. 


Logodesign ud fra kundeidé


Logoet skal bruges både digitalt til mail, web og sociale medier, og til tryk på flyers, beach-flag og t-shirts, der tydeliggøre en ”follow me”-signalværdi. 

Design af flyer til uddeling ved havnefester

Flyer-design ud fra visuel identitet


Med i Kajakguidens univers er designet et naturbillede af en å, der munder ud i havet, som man forestiller sig, at kajakguiden roer ud igennem sammen med sine kursister. Naturbilledet er benyttet i flyeren, men vil på sigt også indgå i andre sammenhæng.

 

Flyerens tekstindhold er på både dansk og engelsk, for på den led også at kunne tilgå udenlandske turister.

Med rådgivning af papirtykkelse, er produktet opsat i Vistaprint, hvor kunden fremover så selv kan vælge papirtykkelse og antal flyers til print igen og igen.

Flyeren uddeles af kunden selv ved havnefester, markeder og ellers hvor turister opholder sig. 


Hjemmesidedesign med spritnyt domæne og stærk SEO-profil

De samme farver går igen på hjemmesiden og giver et strejf af sommer, som er Kajakguidens travleste periode af året. Her kan turisten læse om sin tur og bestille billetter gennem links til Billetto, hvor hele turprogrammet med alle datoer findes.

Design af hjemmeside med SEO


Til hjemmesiden er brugt lidt mere tid på søgemaskineoptimering, der har opnået nogle ganske pæne resultater på kort tid og det taget et spritny domæne i betragtning. Specielt er det lykkedes, at få meget brede søgeord med et stærkt felt af konkurrenter op på nogle gode pladser i Google med ind til flere side 1-resultater. 


Kajakguidens fantastiske hurtige hjemmeside ses på KajakguidenStevns.dk.

MICHAEL LOFT SIGER:

Kajakguiden Michael Loft ved Stevns Klint

At få Stevnsdesigneren Christine på din side, betyder ikke blot at du får adgang til en dygtig og hurtig hjemmeside-snedker, men også at du bliver opdateret med den seneste information inden for marketing strategier, kunde-og målgruppe identifikation og hvorledes disse nås.


Men vigtigst af alt: hun formår at omsætte en abstrakt tanke, et koncept,, til en farvefuld grafik der sidder lige i øjet!


- Kajakguiden Michael Loft


Foto fra Michael Lofts eget arkiv

Kontakt Stevnsdesigneren Christine Hansen

MAIL ch@stevnsdesigneren.dk

RING/SMS 40 944 991

Man-tors mell 10-16. Fredag telefonfri.

FB-BESKED Se Facebook-profil

Få hjælp til... 

... alle former for grafisk design som ny hjemmeside, redesign, opdatering i One.com-Webbuilder, SEO, sociale medier, online strategi, logo, visitkort, folder, illustrationer og rådgivning.

Se nyheder på Facebook eller nyheder her på hjemmesiden

Ophavsret ved Stevnsdesigneren Christine Hansen 2020