Projekt-kort-og-bold
Stevnsdesigneren Christine Hansen

For virksomheder i Stevns, Faxe, Køge og omegn

Stevnsdesigneren Christine Hansen

Grafisk design & digital marketing

RING 40 94 49 91   

man-tors mellem 10-17 
eller send en mail

BILLEDREDIGERING OG MANIPULATION

Billedmanipulation benytter jeg ofte i det daglige arbejde med billeder. Måske står der en forstyrrende flagstang, en skæv horisont eller måske mangler regulær billedredigering.  Portrætter kan være uskarpe, ansigtskuløren lige en tand for rød og baggrunden kan få billedet til at virke rodet.


Der kan være mange forskelligartet årsager til billedredigering eller billedmanipulation. Fælles sigte for stort set alle fotoopgaver er skarphed og enkelthed. Men billedmanipulation kan også være både sjovt og kreativt og give mulighed for at lave ting og sager, der ellers ikke er muligt med kamera.


Efter aftale med tryllekunstneren Erik Jensby bag Kort & Bold, har jeg fået lov at låne et ganske underholdende billede hvor jeg synes posituren og ansigtsudtrykket er fantastisk. I forhold til Eriks virksomhed, har jeg sat et kort og en bold i spil, samtidig har jeg pillet ved farver, ansigtskulør, baggrund og lyssætning.


Se resultatet fra start til slut med kommentarer. Tryk på pilen til højre i billedet.

Kontakt Stevnsdesigneren Christine Hansen

MAIL ch@stevnsdesigneren.dk

RING/SMS 40 944 991

Man-tors mell 10-16. Fredag telefonfri.

FB-BESKED Se Facebook-profil

Få hjælp til... 

... alle former for grafisk design som ny hjemmeside, redesign, opdatering i One.com-Webbuilder, SEO, sociale medier, online strategi, logo, visitkort, folder, illustrationer og rådgivning.

Se nyheder på Facebook eller nyheder her på hjemmesiden

Ophavsret ved Stevnsdesigneren Christine Hansen 2020