Hvad koster SEO? Få svaret her!
Stevnsdesigneren Christine Hansen

For virksomheder i Stevns, Faxe, Køge og omegn

Stevnsdesigneren Christine Hansen

Grafisk design & digital marketing

RING 40 94 49 91   

man-fre mellem 10-17 
eller send en mail

SEO & TEKNISK OPTIMERING
- Få nye kunder med optimering af din hjemmeside - Se priser

Disciplinerne inden for SEO er vanskelige at forklare på blot et par sætninger. Men hvis man vender bunden i vejret på arbejdsopgaverne inden for SEO, og starter der hvor man sidder med sin keywordrapport og sin hjemmesidestatistik, vil man meget nemmere kunne se og forstå hele processen. 

Vi slutter af med en kw-rapport

VI SLUTTER AF MED KEYWORDRAPPORT

Vores keywordrapport er en effektmåling af vores arbejde med SEO. I den kan vi se om vores SEO går fremad eller tilbage. 
Måske erfarer vi, at rangering af søgeord ikke ligger som forventet.
Og måske kan vi også se, at næsten ingen har været inde og se vores superduper nye serie af plaider fra Island på vores hjemmeside. Det må vi straks gøre noget ved. Vi må simpelthen finde ud af hvorfor.

Frem med keywordlisten
Onpage-optimering af underside
Vi slutter igen af med søgeordsrapporten

FREM MED KEYWORDLISTEN

Vi tjekker op på vores keywordliste for at se om den er up-to-date eller om der ord eller vendinger, der mangler at komme med. 

ONPAGE OPTIMERING AF PRODUKTSIDE

Med keywordlisten og SEO-tilstandsrapport i hånden kan vi On-Page optimere siden. Det vil sige, at vi gennemgår alle titler, tekster, billedfilnavne, billedforklaringer mv og ser om vi har brugt alle ord fra vores keywordliste. Vi tjekker også det tekniske, fx om alle veje fører til Rom, eller om der har sneget sig en linkfejl ind et sted. Eller om nogle billeder ved fejl er for tunge og bounce-raten er for høj (= for mange der hopper ind og hurtigt ud igen). Hvis for få ord er brugt fra listen, skal dele af teksten skrives om og er der tekniske fejl at finde, skal de lynhurtigt rettes.

VI SLUTTER IGEN AF MED KEYWORDRAPPORT

Efter en uge eller to beslutter vi os for at tage temperaturen på vores islandske plaider. For rangerer vi bedre på alle de vigtigste søgeord omkring vores produkt efter at vi har opdateret undersiden?


ROI-og webstatistik har også noget at sige. Har vi fx fået flere køb, flere besøgende eller flere tilmeldinger efter, at vi opdaterede undersiden?

Hvad koster SEO?

Hvis du selv kan søgemaskineoptimere din hjemmeside koster det kun din tid. Men hvis du skal have hjælp til SEO fra andre, så skal du betale for fliden lagt i det. Hos Stevnsdesigneren tilbydes del-løsninger, hvor du betaler et engangsbeløb for et specifikt stykke SEO-arbejde. På den led er der åbnet op for, at du selv kan arbejde med dele af din SEO til din hjemmeside eller sociale profiler/opslag og dermed spare mange penge.

Keyword-liste (Søgeordsliste)

Jeg researcher og udarbejder keyword-liste med 1, 2 og 3-ords ordnede søge-strings baseret på 20-200 ord, der passer til hver enkelte produktside, underside, kategori eller emne.

 1. 20 ord til mindre hjemmesider = kr. 1650,- 
 2. 50 ord til mindre hjemmesider = kr. 4125,- 
 3. 100 ord til medium hjemmesider = kr. 8250,-
 4. 200 ord til større hjemmesider = kr. 16000,-

  Alle ord vises med søgeordsvolume baseret på Google søgemaskine i Danmark og CTR til hjemmesiden, hvis CTR findes. Nye hjemmesider har oftest endnu ikke CTR-statistik. CTR betyder Click Trough Rate - Dvs antallet af klik fra Google ind til din hjemmeside.


Da internettet indeholder dynamiske hjemmesider og flere kommer til for hver dag, vil søgeord også ændre sig over tid. Derfor er det en rigtig god idé, at opdatere sin søgeordsliste med jævne mellemrum. Stevnsdesigneren giver lidt rabat ved halvårlig opdatering og ekstra sæson-ords-opdateringer af din keywordlister, er du i forvejen kunde hos mig.

OnPage-optimering
Med keywordlisten, keyword- og tilstandsrapporten i hånden optimeres hvert enkelte side, så du opnår maksimal udnyttelse af SEO. Det kan aftales, at keywordrapporten opdateres efterfølgende.

Skriv for pris.

Keyword-rapport (SERP-rapport)

- Effektmåling af benyttet keyword-liste brugt på din hjemmeside

Kampen består i at ligge på første resultatside i Google ved søgning på de vigtigste søgeord. En keyword-rapport tager derfor pulsen på dit SEO-arbejde i Google (eller anden søgemaskine) og viser hvor effektiv dit arbejde med SEO er. Specikt viser keywordrapporten hvilken side samt placering på siden hvert enkelte søgeord aktuelt befinder sig. 

Stevnsdesigneren leverer både kvartals- og halvårlige rapporter, baseret på din keywordliste, som du fremsender eller som jeg har udarbejdet til dig.  

PRIS kr. 20,- pr. ord

SEO-tilstandsrapport
Bestil en rapport, der tager pulsen på din hjemmeside. Stevnsdesigneren analyserer din hjemmeside for fejl og mangler og følger trop med forslag til udbedring eller optimering indenfor kategorierne:


 • Arkitektur
 • Design
 • Tekst
 • Teknik
 • SEO


Med tilstandsrapporten i hånden, kan du nemt optimere din hjemmeside. Og ofte vil du i din statistik, ret hurtigt kunne se, at dine rettelser giver positive resultater.


PRIS for tilstandsrapport 1500,- ekskl moms. Normalpris 1800,- ekskl moms.
Gælder til og med 1. januar 2021.

Se hvordan tilstandsrapporten er udformet og hvad den indeholder.

Billedkomprimering (hastighedsoptimering)
Oplever du, at din hjemmeside står og hænger eller bare generelt er langsom, så skyldes det ofte billedernes filstørrelse, som fylder for meget. Det kan man heldigvis gøre noget ved!

Det får du, når Stevnsdesigneren superkomprimerer dit billedmateriale til hjemmesiden


 • Hastighedsevaluering før og efter
 • Komprimeret billeder leveret i dropbox, box, google drive
 • Liste over billedmateriale, der er komprimeret
 • Forslag til filnavne til hvert enkelte billede der er SEOet (kræver kw-liste)
 • Forslag til alt-tags til hvert enkelte billede (kræver kw-liste)
 • Angivelse af total vundet kb
 • Testresultat af hjemmesiden før og efter

Kw-liste er en liste af vigtige søgeord. Se afsnittet om keywordliste ovenover.

Se mere om hastighedsoptimering af hjemmesider.
Skriv for pris.

Kniber det med besøgende til din hjemmeside?

Hvad koster SEO?

Hos Stevnsdesigneren tilbydes del-løsninger, hvor der betales et engangsbeløb for et specifikt stykke SEO-arbejde. På den led er der åbnet op for, at I selv kan arbejde med dele af jeres SEO til jeres hjemmeside/sociale profiler og dermed spare mange penge.

Spring til SEO-priser her på siden.

Kontakt Stevnsdesigneren Christine Hansen

MAIL ch@stevnsdesigneren.dk

RING/SMS 40 944 991  |  Man-fre 10-17

FB-BESKED Se Facebook-profil

Få hjælp til... 

... alle former for grafisk design som ny hjemmeside, redesign, rådgivning, opdatering i One.com-hjemmesideprogram, SEO, sociale medier, online strategi, logo og rådgivning.

Ophavsret ved Stevnsdesigneren Christine Hansen 2020-2021

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend