Hvad koster SEO? Få svaret her!
Stevnsdesigneren Christine Hansen

For virksomheder i Stevns, Faxe, Køge og omegn

Stevnsdesigneren Christine Hansen

Grafisk design & digital marketing

RING 40 94 49 91   

man-fre mellem 10-17 
eller send en mail

SEO & TEKNISK OPTIMERING
- Få nye kunder med optimering af din hjemmeside

Hvad koster SEO?

Hvis du selv kan søgemaskineoptimere din hjemmeside koster det kun din tid. Men hvis du skal have hjælp til SEO fra andre, så skal du betale for fliden lagt i det. Hos Stevnsdesigneren tilbydes del-løsninger, hvor du betaler et engangsbeløb for et specifikt stykke SEO-arbejde. På den led er der åbnet op for, at du selv kan arbejde med dele af din SEO til din hjemmeside eller sociale profiler/opslag og dermed spare mange penge.

Keyword-liste (Søgeordsliste)

Jeg researcher og udarbejder keyword-liste med 1, 2 og 3-ords ordnede søge-strings baseret på 20-200 ord, der passer til hver enkelte produktside, underside, kategori eller emne.


PRIS:

 1. 20 ord til mindre hjemmesider = kr. 1650,- 
 2. 50 ord til mindre hjemmesider = kr. 4125,- 
 3. 100 ord til medium hjemmesider = kr. 8250,-
 4. 200 ord til større hjemmesider = kr. 16000,-

KRAV: Ingen (dog er adgang til GSC en fordel)

LEVERING: Alle søgeord ordnes i forhold til søgeordsvolume baseret på Google søgemaskine i Danmark og CTR (Click Trough Rate - antallet af klik) til hjemmesiden, hvis CTR findes.
Nye hjemmesider har oftest endnu ikke en CTR-statistik. CTR kan blandt andet ses gennem Google Search Console.

ANVENDELSE: Benyttes til hjemmeside, men kan også med fordel bruges i artikler, blogs, sociale medier og i princippet i alle tekster til nettet.

OPDATERINGSMULIGHEDER: Da internettet indeholder dynamiske hjemmesider og flere kommer til for hver dag, vil den indbyrdes kamp om pladserne i Google og søgeord også ændre sig over tid. Derfor er det en rigtig god idé, at opdatere sin søgeordsliste med jævne mellemrum. Stevnsdesigneren giver lidt rabat ved halvårlig opdatering og ekstra sæson-ords-opdateringer af din keywordlister til faste kunder. Fx op til konfirmation, jul, sort fredag m.fl.

OnPage-optimering, sidetitler
OnPage-optimering indbefatter blandt andet formulering af sidetitler, H1-overskrifter og metadescriptions.

Sidetitler er søgbare i Google og skal derfor indeholde nogle af dine vigtigste søgeord.
Metadescription er for dine kunder og fortæller dem kort hvad siden handler om. Her skal vi have markedsføringsbrillerne og lokke kunderne til at klikke på netop dit link i Google.
H1-overskrifter er en del af teksten på hjemmesiden og ses som overskrift. Den skal meget gerne ramme de samme søgeord, som benyttet i sidetitlen. H1-overskrifter er søgbare i Google.

PRIS: Sidetitel, H1-overskrift og metadescription, per side 675,-

KRAV: Færdig keywordliste leveres til Stevnsdesigneren før påbegyndelse af opgave, evt ønsker til fokus på specifikke søgeord.
LEVERING: Stevnsdesigneren leverer sidetitler, H1-overskrifter og tilhørende metadescriptions til hvert enkelte side i et samlet tekstdokument, klar til at du selv kopiere og indsætter på din hjemmeside.
ANVENDELSE: Kan kun anvendes på hjemmeside.
OPDATERINGSMULIGHEDER: Titeldokumentet kan opdateres i forhold til opdateret keywordliste, nye produkter, ydelser eller hvis hjemmesiden har fået spritnye sider. Se også Interne links.

Keyword-rapport (SERP-rapport)

- Effektmåling af benyttet keyword-liste brugt på din hjemmeside

Kampen består i at ligge på første resultatside i Google ved søgning på de vigtigste søgeord. En keyword-rapport tager derfor pulsen på dit SEO-arbejde i Google og viser hvor effektiv dit arbejde med SEO er. Specikt viser keywordrapporten hvilken placering hvert enkelte søgeord aktuelt befinder sig. 


PRIS: kr. 20,- pr. ord.

KRAV: Intet.

LEVERING: Leveres som tekstdokument.

ANVENDELSE: Benyttes i forbindelse med søgemaskineoptimering (SEO).

OPDATERINGSMULIGHEDER: Opdateres hvert måned eller kvartal efter ønske. Listen af fulgte søgeord kan naturligvis udviddes med flere ord.

Backlinks og NAPs
Få bedre ranking i Googles søgemaskine eller mappack (GMB) med henholdsvis linkbuilding eller NAPping. Stevnsdesigneren kvalitetstjekker dine nuværende backlinks/NAPs-portefølje og leverer en liste af 5 eller 10 nye muligheder, der kan arbejdes videre med. Hvis I ikke selv har tid, kan Stevnsdesigneren udfører opsætningen - tilhørende logins fremsendes i dokument.

PRIS: for nye og rettelse af info ved gamle links:

- Opstart/kvalitetstjek af backlink/nap-portefølje = kr 450,-
- 5x backlink-liste = 350,-
- 10x backlink-liste = 550,- 
- Opsætning af 1x PA60-100 -link/nap = kr 550,- stykket
- Opsætning af 1x PA00-59 -link/nap = kr 200,- stykket

Der kan opnås pakkerabat.
KRAV: Intet
LEVERING: PA står for Page Authority og er den indikator Stevnsdesigneren arbejder med for at vurdere en sides kvalitet. Fx har Facebook en PA på 100 og vil tage væsentligt længere tid at opsætte end et mindre link med få informationer. PA-indikator for hvert enkelte link/nap/mention vises ved liste eller afrapportering i tekstfil.
Ved opsætning leveres yderligere alle benyttede login-oplysninger.
ANVENDELSE: Gode kvalitetlinks, der linker tilbage til din hjemmeside, kan give en bedre placering i Google. Virksomhedsoplysninger registreret flere steder på nettet kan give en bedre placering i Google Map.
UDVIDELSESMULIGHEDER: Der kan tilkøbes flere link- eller NAP-pakker.  

Interne- og Udgående links 
Interne links er de nemmeste links i verdenen og har man en hjemmeside på mere end 15 sider, giver det god mening ikke blot at være servicemindet overfor sine kunder, med links til egne relevante sider, men også at fortælle Google, mere indgående, hvad de forskellige sider handler om ved at linke til dem på relevante søgeord. Interne links giver en bedre placering i Google. Stevnsdesigneren fremsender et oplæg til hvordan interne links kan skrues sammen designmæssigt tilpasset til din hjemmeside. Alle interne links inkluderer linktekster, der er søgeordsoptimeret.
Ligesom at det er vigtigt både at have backlinks og interne links er det også vigtigt, at man selv skaber links fra hjemmesiden og ud. Google ser det som et sundt tegn. Stevnsdesigneren rådgiver derfor om hvordan man kan bygge relevante udgående links, der er tilpasset jeres design og hjemmeside.  

PRIS: Varieret pris, rabat ved tilkøb af flere SEO-ydelser.

KRAV: Intet
LEVERING: Leveres i færdigt dokument med linktekst og selve linket.
ANVENDELSE: På egen hjemmeside
OPDATERINGSMULIGHEDER: På sigt; opdatering af søgeords-link-tekster i forhold til ændring af produkt- og servicesider. Samt opdatering ved nye sider, så der skabes en ligelig balance af interne links.

SEO-tilstandsrapport
Bestil en rapport, der tager pulsen på din hjemmeside. Stevnsdesigneren analyserer din hjemmeside for fejl og mangler og følger trop med forslag til udbedring eller optimering indenfor kategorierne:


 • Arkitektur
 • Design
 • Tekst
 • Teknik
 • SEO


Med tilstandsrapporten i hånden, kan du nemt optimere din hjemmeside. Og ofte vil du i din statistik, ret hurtigt kunne se, at dine rettelser giver positive resultater.


PRIS: for tilstandsrapport 1500,- ekskl moms. Normalpris 1800,- ekskl moms. Gælder til og med 1. januar 2021.
Se mere på hvordan tilstandsrapporten er udformet og hvad den indeholder.

Billedkomprimering (hastighedsopt.)
Oplever du, at din hjemmeside står og hænger eller bare generelt er langsom, så skyldes det ofte billedernes filstørrelse, som fylder for meget. Det kan man heldigvis gøre noget ved!

Det får du, når Stevnsdesigneren superkomprimerer dit billedmateriale til hjemmesiden


 • Hastighedsevaluering før og efter
 • Komprimeret billeder leveret i dropbox, box, google drive
 • Liste over billedmateriale, der er komprimeret
 • Forslag til filnavne til hvert enkelte billede der er SEOet (kræver kw-liste)
 • Forslag til alt-tags til hvert enkelte billede (kræver kw-liste)
 • Angivelse af total vundet kb
 • Testresultat af hjemmesiden før og efter

Kw-liste er en liste af vigtige søgeord. Se afsnittet om keywordliste ovenover.

Se mere om hastighedsoptimering af hjemmesider.

Kniber det med besøgende til din hjemmeside?

Sådan funker SEO
Disciplinerne inden for SEO er vanskelige at forklare på blot et par sætninger. Men hvis man vender bunden i vejret på arbejdsopgaverne inden for SEO, og starter der hvor man sidder med sin keywordrapport og sin hjemmesidestatistik, vil man meget nemmere kunne se og forstå hele processen. 

VI SLUTTER AF MED KEYWORDRAPPORT

Vores keywordrapport er en effektmåling af vores arbejde med SEO. I den kan vi se om vores SEO går fremad eller tilbage. 
Måske erfarer vi, at rangering af søgeord ikke ligger som forventet.
Og måske kan vi også se, at næsten ingen har været inde og se vores superduper nye serie af plaider fra Island på vores hjemmeside. Det må vi straks gøre noget ved. Vi må simpelthen finde ud af hvorfor.

FREM MED KEYWORDLISTEN

Vi tjekker op på vores keywordliste for at se om den er up-to-date eller om der ord eller vendinger, der mangler at komme med. 

ONPAGE OPTIMERING AF PRODUKTSIDE

Med keywordlisten og SEO-tilstandsrapport i hånden kan vi On-Page optimere siden. Det vil sige, at vi gennemgår alle titler, tekster, billedfilnavne, billedforklaringer mv og ser om vi har brugt alle ord fra vores keywordliste. Vi tjekker også det tekniske, fx om alle veje fører til Rom, eller om der har sneget sig en linkfejl ind et sted. Eller om nogle billeder ved fejl er for tunge og bounce-raten er for høj (= for mange der hopper ind og hurtigt ud igen). Hvis for få ord er brugt fra listen, skal dele af teksten skrives om og er der tekniske fejl at finde, skal de lynhurtigt rettes.

VI SLUTTER IGEN AF MED KEYWORDRAPPORT

Efter en uge eller to beslutter vi os for at tage temperaturen på vores islandske plaider. For rangerer vi bedre på alle de vigtigste søgeord omkring vores produkt efter at vi har opdateret undersiden?

ROI-og webstatistik har også noget at sige. Har vi fx fået flere køb, flere besøgende eller flere tilmeldinger efter, at vi opdaterede undersiden?

Kontakt Stevnsdesigneren Christine Hansen

MAIL ch@stevnsdesigneren.dk

RING/SMS 40 944 991  |  Man-fre 10-17

FB-BESKED Se Facebook-profil

Få hjælp til... 

... alle former for grafisk design som ny hjemmeside, redesign, rådgivning, opdatering i One.com-hjemmesideprogram, SEO, sociale medier, online strategi, logo og rådgivning.

Ophavsret ved Stevnsdesigneren Christine Hansen 2020-2021

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend