NYHEDER
Stevnsdesigneren Christine Hansen

For virksomheder i Stevns, Faxe, Køge og omegn

Stevnsdesigneren Christine Hansen

Grafisk design & digital marketing

RING 40 944 991   

man-tors mellem 10-16 eller send en mail

STEVNSDESIGNERENS NYHEDER

27.07.19 - Hvornår har du sidst optimeret din hjemmeside?

Liptons facebook side har mere end 7,5 millioner fans, alligevel får deres indlæg i snit blot 100 likes, et beskedent tal i forhold til de mange timer de har brugt på at skrabe kundemassen sammen og tiden de bruger på indhold.

I 2013 sagde Zuckerberg sådan her: "Pay us and we’ll give you back what you've built."


Før i tiden brugte brands meget tid på, at flytte kunder hen til Facebook - Det sker ikke mere.

Med væsentlig færre data om kundemassen, bliver det naturligvis også sværere at ramme de rigtige kunder, har Zuckerberg forklaret tidligere på året.


Det gør det heller ikke nemmere med de mange flere muligheder for den enkelte at blokere for data, ligesom GDPR også har sin lange hammer fremme.


Det sikre fundament i din marketing er din hjemmeside. Hvornår har du sidst tjekket din statistik – set ordentligt på tallene – frisket dine eksisterende sider op, optimeret sidernes SEO og indhold? Det må man godt. Altså kvalitetsoptimere eksisterende sider...01.07.19 - Sommerferie hele juli måned
Stevnsdesigneren holder sin første rigtige sommerferie i 3 år gældende fra 1. juli til 31. juli og er således tilbage på pinden torsdag 1. august. Her skal en håndfuld kunder have opdateret deres hjemmesider - har du også brug for en opdatering og kan du ikke helt overskue hjemmesiden her i sommervarmen - så ring eller send en besked for et møde, hvor vi sætter struktur på dine tanker -hvad du selv kan lave, og hvad jeg skal lave, for at du kommer i mål.


15.06.19 - Zoneterapi i Rødvig slår dørene op
Ny zoneterapeut slår dørene op i Rødvig. Evy Wridt, der står bag Evys Univers kendt på Facebook, har fået ny hjemmeside, der samler alle Evys aktiviteter - se projektbeskrivelse for Evys Univers.

10.05.19 - HansenLiving.dk publiceret
Hansen Kitchen har fået nyt domænenavn og redesign og kan beskues på HansenLiving.dk. SEO-mæssigt klarer hjemmeside sig allerede ret godt og som tiden går bliver placeringerne i Google bare bedre og bedre. Projektbeskrivelse på vej.


27.04.19 - Redesign af egen hjemmeside

Så blev det tid til redesign af egen hjemmeside og mere indhold. Nye punkter i menuen er den længe ventede 'Hjemmesidedesign' med priser og en 'reference'-side, der samler alle kundeudtalelser fra diverse projekter.


08.04.19 - Hansen Kitchen indgår aftale med Stevnsdesigneren om hjemmeside
Hele hjemmesideporteføljen får et redesign baseret på hub-konstruktion samt opdateret SEO og med plads til kampagne-forløb. Projektet udgives i maj 2019.


08.04.19 - Tingtegneriet laver aftale med Stevnsdesigneren om SEO-coach-forløb
Tingtegneriets hjemmeside mangler søgemaskineoptimering og i stedet for at betale en betragtelig sum for at få det lavet, har Vibeke og Claus, som står bag Tingtegneriet, sat sig for selv at lære det. Med kyndig vejledning og feedback på alle SEO-dicipliner, vil Tingtegneriets hjemmeside ende med en prof SEO-opdatering. 


15.03.19 - Jimmy Maroony tager på sommertogt
Så lykkedes det Jimmy Maroony at komme i havn. Snart tager Jimmy Maroony på sommertogt landet over for at underholde de mange landkrabber med sit trylleshow for børn. Stevnsdesigneren har hjulpet med presseomtale, digital markedsføringsmateriale, promovideo og tilhørende hjemmeside.


01.03.19 - Opdatering af hjemmesider som fungerende webmaster
Marts måned står i opdateringens tegn - Opdatering af hjemmesider er også en del af mine arbejdsopgaver, som jeg varetager for kunder. Webmaster-funktionen hos Stevnsdesigneren er for de kunder, der bare ikke har tid eller ikke ønsker den kasket. 


02.02.19 - Lokal zoneterapeut i Rødvig er på trapperne
Design af hjemmeside og logo er i fuld gang til en fremtidig zoneterapeut i Rødvig. 


03.01.19 - Udvidelse af hjemmeside

Der arbejdes ihærdigt på at udvide egen hjemmeside for at vise flere af mine kompetencer frem. Samtidig er november og decembers benarbejde ved at falde på plads med nye spændende kundeprojekter i sigte. Sidst men ikke mindst, arbejdes der på at optimere min virksomhed på flere forskellige fronter.

Som noget nyt har jeg lukket af for telefonsamtaler om fredagen. Det betyder ikke, at jeg holder fri. Fredagen giver mig mulighed for at arbejde koncentreret på et givent kundeprojekt - skriv gerne på mail eller gennem facebook og ring gerne på alle andre hverdage.


- o -


05.10.18 - Går på efterårsferie fra 15. oktober

Fra 15. oktober og måneden ud, er jeg på efterårsferie. Jeg tjekker dog mails hver morgen, så skriv endelig på ch@stevnsdesigneren.dk.


25.09.18 - Stevnsdesigneren holder foredrag om KPI og kampagne

I samarbejde med Stevns Erhvervsråd ifm '3. torsdag' for selvstændige i Stevns, holder Stevnsdesigneren foredrag om digital kampagne og hvordan man måler og effektiviserer. Læs mere om foredraget og tilmeld dig ved Stevns Erhvervsråd.


20.09.18 - Magleby Forsamlingshus redesignet

Så lykkedes det, at få lov at producerer et par hjemmesider for foreninger - her er tale om redesign og tilføjelse af nye sider og funktionalitet - I denne omgang for Magleby Forsamlingshus, der også udlejer selskabslokaler og mærkeklubben Vulcan Riders (sidenhen voldsomt redigeret af deres webmaster), der har Vulcan-motorcykler, som deres store fællesinteresse. I tillæg til Magleby Forsamlingshus er jeg også fungerende webmaster - og kommer på den led med mit bidrag til lokalsamfundet.


03.07.18 - Stevns Water Sports program for 2018 ude

Stevns Water Sports hjemmeside er opdateret med nyt sæsonprogram for turister og andre med hang til aktiv ferie.


16.06.18 - Nu kan turisterne finde rundt på Stevns

Kort over Stevns

Nu kan turisterne finde rundt på Stevns med 'Kort over Stevns' i baglommen! Turistforeningen ønskede et A3-kort, der viser de 12 af de svedigste seværdigheder på Stevns, samt restauranter, overnatning og infrastruktur...

Se projektbeskrivelse.20.05.18 - Sjov video sætter gang i salget af keramikkopper

Så lykkedes det at lave en sjov video til Evys Univers, som både findes som hjemmeside og på Facebook. Videoen opnåede på ret kort tid over 300 interaktioner. Se Evy Wridts morsomme video 'Kunst ingen andre har' på Facebook.


07.04.18 - Der er travlhed på Designerens kontor

Der er travlt på Stevns for at blive klar til det store turist-ryk-ind. Selv er Stevnsdesigneren i fuld hopla med en version 2 af Stevns Water Sports hjemmeside, der får nye sider og skal oversættes til tysk og engelsk.

Et fælles produktlogo i form af labels til lokale produkter fra Stevns er på vej. Et netværkslogo for Bed & Breakfast's på Stevns er også på vej. Samtidig er der en håndfuld hjemmeside-designs, der skal opfriskes og nye mobilvenlige hurtige hjemmesider med SEO, ser dagens lys for første gang.


05.03.18 - Online-kursus i SEO, når du har tid

NYT kursusforløb på trapperne til dig, som ingen eller meget lille erfaring har med søgemaskineoptimering og meget gerne vil lære det. Du tilegner dig færdigheder ved selv at arbejde med og udføre optimering på din egen hjemmeside. Og vigtigst af alt - når du har tid! Der er altså tale om et online kursus gennem learning-by-doing.

Der ydes feedback på alle delelementer af kursuset, så der på den led sikres et optimalt forløb og et effektivt slutprodukt.


Info-mail om tilmelding, pris mv. fremsendes, når kursus er klar.

Pre-tilmeld dig i bunden af artiklen om "manglende SEO på stevnske hjemmesider".


28.02.18 - 62% af hjemmesider fra Stevns bruger ikke SEO

Lille undersøgelse viser, at 62% af stevns hjemmesider slet ikke benytter sig af søgemaskineoptimering (SEO).

Stevnsdesigneren undrer sig over, at man som virksomhed bruger tid og kræfter på en hjemmeside, der så efterfølgende ikke må blive fundet i Google af kunderne. Læs artiklen med undersøgelsen.


22.01.18 - Afstraffelse i vente for billedtunge hjemmesider

Fra 1. juli 2018 vil Google straffe hjemmesider, der er for langsomme om at vise sig på mobiltelefoner. Undgår din hjemmeside at blive straffet? Vi snakker 3 sekunder, så skal hele siden være til at kunne se.


⏱️ DU KAN SELV TESTE hjemmesidehastighed på https://testmysite.withgoogle.com/intl/en-gb.


Ring, skriv, har du brug for hjælp til din tunge hjemmeside.


20.01.18 - Er din hjemmeside søgemaskineoptimeret?

Flere besøgende opnås med god Søgemaskineoptimering (SEO), der giver flere potentielle kunder i butikken.

Hvornår har du sidst opdateret din hjemmesides SEO?

Få hjælp til søgemaskineoptimering gennem coaching eller Stevnsdesigneren står for det hele.


- o -


01.01.18 - Godt nytår!

2017 har været et spændende opstartsår og jeg sender en speciel tak til Stevns Erhvervsråd, som altid står klar med prof ekspertise i alle erhvervsmæssige henseender.

Juleferien er gået med viderudvikling af mit lille reklamebureau. Hjemmesiden har fået opsat flere spændende projektsider, herunder Stevns Water Sports, Castello PizzaPersondata med omtanke og flere er på vej. Jeg har beskrevet logoprocessen med tidsforbrug, standardpris og tilvalg, som har fået sin faste plads i menuen.

Den sidste rest af kom-igang-tilbud, som jeg har kørt med i opstarten, udfases i det første kvartal af 2018. Vintertilbuddet om redesign af gamle hjemmesider slutter 2. februar 2018 - Ring/skriv -  du kan nå det endnu!

Jeg ser, i den grad, frem til at tage hul på det nye år. Godt nytår til alle :-)


27.09.17 - Stevnsdesigneren støtter lokal socialøknomisk virksomhed

Stevnsdesigneren har doneret et kontantbeløb til Store Heddinge Møntvaskeri, som drives som en socialøkonomisk virksomhed, der primært har til formål at skabe meningsfulde arbejdspladser til unge med særlige behov.


25.09.17 - Vintertilbud: 15% rabat på hjemmeside-redesign skydes i gang

Træt af den gamle hjemmeside? Overvej at få lavet et redesign - Når hjemmesiden er dyr i årlige udgifter, for langsom også på mobil, for kedelig, for dårlig template, dårligt design, indeholder en kedelig tekst eller mangler SEO.

Der ydes 15% vinterrabat på produktionsprisen og foranalyse/løsningsforslag er gratis ved køb (ellers bonnes der kr 650,- inkl. moms). Vintertilbuddet for trætte hjemmesideejere, der kun gælder one.com-kunder eller som ønsker at flytte webhotel, slutter 2. februar 2018.


17.09.17 - Stevnsdesigneren udgiver hjemmeside for Dadas Bed & breakfast

Unik mobilvenlig hjemmeside-design med oversættelse fra dansk til engelsk og tysk. HTTPS-sikret med SEO og linkbuilding af høj kvalitet. Super-komprimering af billeder til visning på mobiltelefon. Se Dadas Bed & breakfast projekt.


07.09.17 - Stevnsdesigneren udnævnes til månedens iværksætter

Stevns Erhvervsråd udnævner Stevnsdesigeren Christine Hansen som Månedens iværksætter.


06.09.17 - Tilbud på logodesign året ud

Få designet et unikt prof logo - Har din virksomhed brug for et logo eller redesign af eksisterende logo, har jeg resten af året tilbud på professionel logodesign.


10.08.17 - Stevnsdesigneren udgiver egen hjemmeside

Stevnsdesignerens hjemmeside indeholder fra start projektbeskrivelser som Hansen Kitchen, Dirk Günther, Karen Norby, North Atlantic, Evy Wridt mfl. Der arbejdes løbende på projektbeskrivelser. Der sigtes efter opgavevariation, hvorfor ikke alle kundeprojekter medtages og vises på hjemmesiden.

SPAR EN HUND PÅ DOMÆNE OG WEBHOTEL


Få 100 kr i bonus af One.com ved køb af et af deres produkter.

Køb webhotel og få en lille bonus oveni

Tryk på ovenstående grafik, der sender dig over til One.com. Kr. 100 fratrækkes i kassen med det samme ved køb.

Kontakt Stevnsdesigneren Christine Hansen

MAIL ch@stevnsdesigneren.dk

RING/SMS 40 944 991

Man-tors mell 10-16. Fredag telefonfri.

FB-BESKED Facebook-profil

Styrk dit marketingmix og få lokal hjælp til alle former for

grafisk design som ny hjemmeside, redesign, opdatering i

One.com-Webbuilder, SEO, sociale medier, online strategi,

logo, visitkort, folder, illustrationer og rådgivning.

Ophavsret ved Stevnsdesigneren Christine Hansen 2019