TILSTANDSRAPPORT

WEBSITE-TILSTANDSRAPPORT 

- Optimer hjemmesiden på et oplyst grundlag

Bestil en tilstandsrapport om din hjemmeside

Bestil en rapport, der tager pulsen på din hjemmeside. Stevnsdesigneren analyserer din hjemmeside for fejl og mangler og følger trop med forslag til udbedring eller optimering indenfor kategorierne:


  • Arkitektur
  • Design
  • Tekst
  • Teknik
  • SEO

Med tilstandsrapporten i hånden kan du, på et oplyst grundlag, nemt optimere din hjemmeside. Og ofte vil du i din statistik, ret hurtigt kunne se, at dine bestræbelser giver positive resultater.


Tilstandsrapporten er inddelt i en ToDo-liste med lavthængende frugter, som er opgaver, der kan rettes på få minutter. En middelkategori med opgaver der måske tager en time eller to og en sidste kategori, der skitserer de mere dybdegående problematikker – hvis nogle. ToDo-listen fortæller dig dermed hvor meget tid, du skal afsætte til at optimere eller udbedre de forskellige fejl og mangler, der måtte være på din hjemmeside.
Listen kan printes ud og efter hver opgaveløsning hakkes af, så du ved præcis hvor langt du er nået i processen.

PRIS: 1500,- ekskl. moms gældende frem til og med 1. januar 2021.
Normalpris 1800,- ekskl. moms.


Tilstandsrapporten fremsendes til din mail i et universelt odt-format eller pdf efter ønske.

Spørgsmål og svar om tilstandsrapport


Hvad er forskellen på Stevnsdesignerens tilstandsrapport og andres?

Udover SEO og teknisk SEO, har jeg også, qua min designmæssige baggrund, fokus på hjemmesidens arkitektur og designelementer. Desuden tjekker jeg overordnet for tekstbrølere og hjemmesidens samlede identitet med markedsføringsbrillerne på. Der er altså tale om 360 graders tilstandsrapport.


Følger der nogen krav med?

Ikke umiddelbart, men det ville være skønt, er din hjemmeside forbundet til Google Search Console (GSC) og at der ved projektstart gives en midlertidig brugeradgang til mig. Desuden et opsat webstatistik, der viser mere indgående besøgende til din hjemmeside.


Google Search hvaffor noget?

Se Opsætning af Google Search Console.


Hvordan laver jeg en midlertidig brugeradgang i GSC?

Se hvordan du tilføjer en bruger til din GSC på Googles Support-side. 


Hvad nu hvis jeg ikke har tid til at udbedre selv?

Så kan vi sagtens aftale, at jeg løser enkeltstående eller flere af rapportens opgaver eller det hele for dig.


Følger der en guide med til hvordan jeg udbedre mine fejl?
I tilstandsrapporten vil der være forslag til hvordan fejl og mangler rettes eller optimeres. En egentlig guide ”Tryk her, indsæt der” følger ikke med. Hvis du ikke umiddelbart selv kan rette og optimere din hjemmeside, kan jeg sagtens stille et tilbud op for et coach-forløb, hvor du modtager en udførlig guide og får feedback på det, du laver til vi er i mål. Alternativt kan der sendes et tilbud, hvor det er Stevnsdesigneren, der udbedrer fejlene for dig.


Kan vi holde et møde om tilstandsrapporten?

Som udgangspunkt fremsendes tilstandsrapporten til din mailadresse, men vi kan sagtens efterfølgende holde et møde, hvor vi gennemgår rapportens indhold punkt for punkt eller de punkter, som har din interesse.


Kan du lave en tilstandsrapport på fx bare design alene?

Jeg kan sagtens sætte fokus på enkeltstående udfordringer på din hjemmeside. Ring eller skriv for en aftale.


Kan jeg efter noget tid bestille en ny tilstandsrapport?

Du kan sagtens bestille en ny tilstandsrapport – I øvrigt kan du altid lokke mig til at tjekke din hjemmeside igennem, har du tilføjet nyt eller optimeret dele af din hjemmeside eller brug for hjælpe hvis noget driller. Der faktureres efter aftale for den tid, der bruges.

Jatak, vi vil gerne bestille den dersens rapport, så vi nemt kan effektivesere vores hjemmeside!

 
 
 
 
 
Brug for en tilstandsrapport?